Zásilky z/do Velké Británie

Posíláte zásilky z/do Velké Británie? Plánujete rozšířit své podnikání o produkty z Velké Británie?Hledáte partnera, který vám bezpečně přepraví zboží z/do Velké Británie?Ale ještějste nás nevyzkoušeli?
 
Právě teď máte šanci vyzkoušet naše služby za zvýhodněnou cenu!Vyhlašujeme měsíc listopad měsícem výhodné přepravy na zásilky z/do Velké Británie!

 
Z/do Velké Británie bezpečně, rychle a s kompletním servisem
 
Co můžete využít? V listopadu můžete vyzkoušet výhodnější ceny naší sběrné služby z/do Velké Británie.Konkrétně vám nabízíme zvýhodněnou přepravu od 1 do 5 palet s tranzitním časem do 10 pracovních dní.Dále si s námi můžete otestovat dokládky a celovozovou přepravu nad 5palet nebo náročnější časovou přepravu.Zkrátka vše, aby se vaše zboží dostalo bezpečně z/do Velké Británie. Sběrné linky z/do Velké Británie jezdíme 2x týdně.K dispozici máte přepravu jakéhokoliv zboží, exportní a importní celní odbavení, kompletní přípravu dokumentů pro přepravu a samozřejmostí je i pojištění vaší zásilky.Zvládneme vše!A pokud s námi budete spokojeni, můžeme se domluvit na dlouhodobou spolupráci.
 

 
Nejen po silnici, ale také po vodě nebo ve vzduchu
 
A kromě silniční přepravy u nás můžete využít i námořní přepravu. A to se vším všudy: přeprava z / do celého světa, exportní a importní celní odbavení, příprava dokumentů pro přepravu, pojištění zásilek.Zajišťujeme celovozovou/dokládkovou přepravu po celé Evropě.Máme nasmlouvaných přes 1 000 partnerů.

 
ViT Logistics – Vaše první volba při přepravě zásilek!

Svou poptávku můžete zaslat na Jiřího Crkvu
Tel: +420 724 468 734
E-mail: jiri.crkva@vit-log.cz
 
Pro bližší informace ohledně našich služeb a nacenění spolupráce se neváhejte obrátit na svého obchodního zástupce:
 
Robert KaygulovTel: +420 608 823 341
E-mail: robert.kaygulov@vit-log.cz

Akce minulých měsíců

01 Lis

Zásilky z/do Velké Británie

Posíláte zásilky z/do Velké Británie? Plánujete rozšířit své podnikání o ...

29 Lis

Silniční přeprava po Evropě

Posíláte zásilky po Evropě?Plánujete rozšířit své podnikání o produkty z ...

01 Pro

Akce Prosinec

Silniční přeprava po EvropěPosíláte zásilky po Evropě?Plánujete rozšířit své podnikání ...